דגים עם ברוקולי, תפוחי אדמה אפויים ורוטב גבינה (lite-bleu)
דגים עם ברוקולי, תפוחי אדמה אפויים ורוטב גבינה (lite-bleu) נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 719 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דגים, לימון, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי, גלישת חסה מעדנייה (Lite-Bleu), ו דג סנדל ממולא בבשר סרטנים (לייט-בלו).
הוראות
תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 177°
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו ולהבקיע את צמרות.
מפזרים מלח, פלפל שחור וחמאת ספריי ללא שומן.
מניחים מרכיבים רוטב בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה או כוס מדידה pyrex. ממיסים את תערובת הגבינה במשך 2-3 דקות, ערבוב אחרי כל דקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.