דגים עם צ'אטני אננס
דגים עם צ'אטני אננס דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך דגים, לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אננס צ'אטני, אננס צ'אטני, ו צ'אטני מנגו אננס.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. שוטפים את פילה הדגים, מתייבשים ומוכנים aside.In מעבד מזון, לסובב בקצרה את האננס, קליפת לימון, לימון, צ 'ילה, פלפלים, בצל ירוק, זנגביל טבסקו עד צ' אטני יש מראה כמו קונפטי.
הוסף מיץ שמורות אם צ ' אטני נראה יבש מדי.
מוסיפים מלח לפי הטעם.מסדרים את הדג בתבנית אפייה משומנת קלות.גריל את הדג עד רך מבושל דרך ומגישים עם chutney.לחלופין: למעלה עם chutney ואופים, מכוסה, במשך 20-25 דקות, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.