קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים

דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שעועית ירוקה, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג לבן עם רוטב מנגו ליים, טאקו דגים עם Creman לימונית וסלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לעשות 3-4 חתכים בכל צד של הדג. לשפשף את התיבול, גרידת סיד ושמן, לוודא שאתה מקבל את זה ישר לתוך החתכים ואת החלל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים במשך 12-15 דקות או עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
להפוך את הגריל גבוה ומבשלים 2-3 דקות יותר כדי לחרוט את העור. לכסות ולנוח במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
לסלסה, מערבבים את המנגו, צ ' ילי, אבוקדו, בצל אביב, כוסברה ומיץ ליים, ועונה. מביאים מחבת קטנה של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית ומבשלים 4 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים את הדג עם אורז, שעועית וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.