הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שעועית ירוקה, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג לבן עם רוטב מנגו ליים, טאקו דגים עם Creman לימונית וסלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעשות 3-4 חתכים בכל צד של הדג. לשפשף את התיבול, גרידת סיד ושמן, לוודא שאתה מקבל את זה ישר לתוך החתכים ואת החלל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים במשך 12-15 דקות או עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
4
להפוך את הגריל גבוה ומבשלים 2-3 דקות יותר כדי לחרוט את העור. לכסות ולנוח במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
לסלסה, מערבבים את המנגו, צ ' ילי, אבוקדו, בצל אביב, כוסברה ומיץ ליים, ועונה. מביאים מחבת קטנה של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית ומבשלים 4 דקות, ואז לנקז.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.