דגים עם צ'ילי, מנגו וסלסה ליים
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שעועית ירוקה, אבוקדו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג לבן עם רוטב מנגו ליים, טאקו דגים עם Creman לימונית וסלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסאן מנגו ורוטב סיד כוסברה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לעשות 3-4 חתכים בכל צד של הדג. לשפשף את התיבול, גרידת סיד ושמן, לוודא שאתה מקבל את זה ישר לתוך החתכים ואת החלל.
מניחים על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים במשך 12-15 דקות או עד רק מבושל דרך.
להפוך את הגריל גבוה ומבשלים 2-3 דקות יותר כדי לחרוט את העור. לכסות ולנוח במשך כמה דקות.
לסלסה, מערבבים את המנגו, צ ' ילי, אבוקדו, בצל אביב, כוסברה ומיץ ליים, ועונה. מביאים מחבת קטנה של מים לרתיחה, מוסיפים את השעועית ומבשלים 4 דקות, ואז לנקז.
מגישים את הדג עם אורז, שעועית וסלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.