דובדבן חדור תפוזים-ביסקוטי שקדים
מתכון תפוזים חדורים דובדבן שקדים ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 75 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים חתוכים, קליפת תפוז, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ריבת דובדבנים עם דומדמניות חדורות וריבת דובדבנים עם שקדים, ביסקוטי דובדבן-שקדים, ו ביסקוטי שקדים דובדבן.
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מערבבים עם מקצף, חמאה, מיץ, תמצית שקדים וביצים בקערה.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח, ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך. מערבבים דובדבנים ושקדים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 8 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לתוך גליל באורך 11 אינץ'.
מניחים לחמניות 4 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול או מצופה בנייר קלף.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הזהב.
הסר את הלחמניות מחבת, מגניב במשך 10 דקות על מתלה תיל.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 20 (1/2 אינץ'). בזהירות לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
אופים ביסקוטי במשך 20 דקות או עד כמעט המשרד (ביסקוטי יהיה רך מעט במרכז אבל ימשיך להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.