דובדבנים בשלג
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם תמצית שקדים, דובדבנים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: דובדבנים בשלג, דובדבנים בשלג, ו עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג.
הוראות
שמן קל צלחת אפיית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' עם שמן צמחי, מנגב כל עודף עם מגבת נייר.
מפזרים ג ' לטין על מים בקערה חסינת חום גדולה כדי לרכך 1 דקה.
מביאים חלב וסוכר לרתיחה בסיר 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא לתוך תערובת ג ' לטין.
הוסף תמצית שקדים להקציף בזריזות עד החלב הוא קצף, על 5 דקות.
יוצקים לתבנית אפייה להקפיא 15 דקות( כדי להגדיר קצף), ואז להירגע, חשוף, במקרר עד המשרד, לפחות 45 דקות.
דובדבנים מבשלים, סוכר, ויציאה בסיר כבד 1 ליטר ניקה, נחשף, עד מופחת על 1/2 כוס, על 10 דקות. מניחים מחבת בקערת קרח ומים קרים ומקררים במקרר עד סירופי, כ -15 דקות.
באמצעות סכין טבול במים חמים, לחתוך ג 'לטין לריבועים 1 אינץ'.
הסר ריבועים מן המנה עם מרית ולחלק, צדדים קצף למעלה, בין 6 צלחות מקורר. דובדבנים בכפית ביציאה מעל ריבועים.
* ג ' לטין יכול להיות מקורר עד 2 ימים קדימה (לכסות לאחר 45 דקות).* דובדבנים בנמל יכול להיות מקורר (ללא קערה של מי קרח), מכוסה, עד 1 שבוע.
כל מנה (באמצעות 1% חלב) מכילה כ 152 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן.