קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות1
מגזין

דובדבנים מצופים בשוקולד

דובדבנים מצופים בשוקולד
דובדבנים מצופים בשוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 42 מנות. עם 53 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד חלב בר, שוקולד, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דובדבנים מצופים בשוקולד II, דובדבנים מצופים בשוקולד, ו דובדבנים מצופים בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
דובדבנים מסננים; יבש על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מערבבים שוקולד חלב ושוקולד לא ממותק על גבי דוד כפול; מניחים מעל מים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל עד שוקולד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הסר דוד כפול מחום, עוזב תערובת שוקולד על מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
טבלו אצבעות בקורנפלור וצרו כמות קטנה של פונדנט סביב כל דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מניחים על גיליונות אפייה מרופדים בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מחזיק כל פונדנט מצופה דובדבן על ידי גזע, לטבול בתערובת שוקולד, המאפשר שוקולד עודף כדי לנקז בחזרה לתוך גבי דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
מניחים דובדבנים על מדפים תיל מעל נייר שעווה; מקררים עד ציפוי שוקולד הקשוח. חנות דובדבנים במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
8
הערה: הטעם של דובדבנים מצופים שוקולד יהיה משופר כאשר מאוחסנים במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות. הפונדנט יתרכך ויתמזג עם טעם הליקר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מצופים בשוקולדדובדבנים מצופים בשוקולד
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(מקרטון)(מקרטון)