קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות100
מגזין

דובל בלגי מפריד זכוכית (עבור מבשלים בינוניים)

דובל בלגי מפריד זכוכית (עבור מבשלים בינוניים)
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מאלט ארומטי, candi inc. סירופ בלגי קנדי, מאלט חיטה חיוור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Berliner Weisse (עבור Homebrewers ביניים), סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות), ו ויטראז'ג'לי (ידוע גם כג' לי זכוכית שבורה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 15 ליטרים מי ברז ל 71° ולהוסיף טאן מחית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מחית לאט, הוספת כל הדגנים אל טאן מחית תוך ערבוב כדי למנוע clumping. הטמפרטורה מחית צריך להשוות 65°.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
3
במיכל נפרד, חום 9 3/4 ליטרים ברז מים 94°.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחית על ידי הוספת 9 3/4 ליטרים של 94° ברז מים כדי מחית טאן, תוך ערבוב, לאחר מתן מחית לנוח במשך 60 דקות. הטמפרטורה צריכה להשוות לכ-168°F.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
השאירו ב mash out טמפרטורה במשך 15 דקות. במיכל נפרד, חום 2 1/2 גלונים ברז מים 78°.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
לאט לנקז את wort ולהוסיף בחזרה מחית טאן, recirculating עד wort פועל ברור וללא חלקיקי תבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
7
מסננים מחית טאן להרתיח קומקום, sparging עם 2 1/2 גלונים של 172°f ברז מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
להוסיף כשות.
9
אחרי כל runnings mash נאספים, להוסיף סוכרים שיא כוח הכבידה preboil. להביא wort לרתיחה.
10
אפשר wort להרתיח 60 דקות, הוספת מערבולת וחומרים מזינים שמרים כפי שצוין לעיל. (אם מערכת הבישול שלך אינה מייצרת רתיחה נמרצת, שקול להאריך את הרתיחה עד 75 או 90 דקות והוספת הכשות ב 60 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
11
Chill wort ולהעביר carboy מחוטא או דלי עם מנעל אוויר. לאוורר על ידי טלטול או חמצון עם אבן חמצון.
12
שמרים המגרש ולאפשר להתסיס ב 18° ל66 במשך 2 עד 3 ימים, ולאחר מכן לאפשר טמפרטורת התסיסה כדי לשחרר עלייה.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
13
מתלה בירה כדי carboy מחוטא השני או דלי ולאפשר למצב, טועמים מעת לעת כדי לבדוק את התפתחות הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
14
בקבוק או חבית ב 2.5 עד 3 כרכים. (חבית אם אתה רוצה, אבל זה יהיה באמת לזרוח כאשר בקבוק מותנה.)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.