דובל בלגי מפריד זכוכית (עבור מבשלים בינוניים)
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מאלט ארומטי, candi inc. סירופ בלגי קנדי, מאלט חיטה חיוור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Berliner Weisse (עבור Homebrewers ביניים), סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות), ו ויטראז'ג'לי (ידוע גם כג' לי זכוכית שבורה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 15 ליטרים מי ברז ל 71° ולהוסיף טאן מחית.
מחית לאט, הוספת כל הדגנים אל טאן מחית תוך ערבוב כדי למנוע clumping. הטמפרטורה מחית צריך להשוות 65°.
במיכל נפרד, חום 9 3/4 ליטרים ברז מים 94°.
מחית על ידי הוספת 9 3/4 ליטרים של 94° ברז מים כדי מחית טאן, תוך ערבוב, לאחר מתן מחית לנוח במשך 60 דקות. הטמפרטורה צריכה להשוות לכ-168°F.
השאירו ב mash out טמפרטורה במשך 15 דקות. במיכל נפרד, חום 2 1/2 גלונים ברז מים 78°.
לאט לנקז את wort ולהוסיף בחזרה מחית טאן, recirculating עד wort פועל ברור וללא חלקיקי תבואה.
מסננים מחית טאן להרתיח קומקום, sparging עם 2 1/2 גלונים של 172°f ברז מים.
אחרי כל runnings mash נאספים, להוסיף סוכרים שיא כוח הכבידה preboil. להביא wort לרתיחה.
אפשר wort להרתיח 60 דקות, הוספת מערבולת וחומרים מזינים שמרים כפי שצוין לעיל. (אם מערכת הבישול שלך אינה מייצרת רתיחה נמרצת, שקול להאריך את הרתיחה עד 75 או 90 דקות והוספת הכשות ב 60 דקות.)
Chill wort ולהעביר carboy מחוטא או דלי עם מנעל אוויר. לאוורר על ידי טלטול או חמצון עם אבן חמצון.
שמרים המגרש ולאפשר להתסיס ב 18° ל66 במשך 2 עד 3 ימים, ולאחר מכן לאפשר טמפרטורת התסיסה כדי לשחרר עלייה.
מתלה בירה כדי carboy מחוטא השני או דלי ולאפשר למצב, טועמים מעת לעת כדי לבדוק את התפתחות הטעם.
בקבוק או חבית ב 2.5 עד 3 כרכים. (חבית אם אתה רוצה, אבל זה יהיה באמת לזרוח כאשר בקבוק מותנה.)