דלוקס פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם שרימפס נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בייקון, בצל ירוק, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו דלוקס ממולאים תפוחי אדמה אפויים (לא עבור דיאטה!!), דלוקס פירה, ו שרימפס פעמיים אפוי ממולא תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן צמחי ולשים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים את תפוחי האדמה עד מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את הפרוסות לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, ואז להתפורר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
יוצקים את כל אבל 3 כפות של שומן חזיר מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים את השרימפס לשלישים. לחמם את שומן החזיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
מוסיף את השרימפס, תיבול קייג ' ון, וקורט של מלח. מבשלים עד השרימפס הם אטומים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)
9
כאשר תפוחי האדמה נעשים, לתת להם להתקרר מעט (להשאיר את התנור על). חותכים את השליש העליון של כל תפוח אדמה בזהירות לגרוף את הבשר לקערה. לגרוף את תפוחי האדמה מהשליש העליון, ולהוסיף כי לקערה, ואז להשליך את העור. להשאיר על גבול 1/4 אינץ ' של תפוחי אדמה בתוך העור. מחית את בשר תפוחי האדמה עם 1 כפית מלח, בצל ירוק, גבינה, חמאה, שמנת חמוצה, מיונז ופלפל שחור. למלא את קליפות תפוחי האדמה עם המילוי, mounding כל תוספת על גבי. מחלקים את השרימפס על גבי תפוחי האדמה ומפזרים בייקון מתפורר. להחזיר את תפוחי האדמה לתנור על תבנית האפייה ולאפות אותם עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
הסר את תפוחי האדמה מהתנור, מפזר עם בצל ירוק קצוץ שמורות לשרת.