דלורית צלויה ופסטה עם בייקון
דלעת צלויה ופסטה בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 481 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם דלורית ובייקון, דלעת סקווש ופסטה בקותלי חזיר בסיר אחד, ו פסטת דלעת גביני עם בייקון.
הוראות
שלב 1/4 כפית מלח, רוזמרין ופלפל.
מניחים סקווש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול; מפזרים תערובת מלח.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד רך משחימים קלות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
מבשלים את הבייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 1/2 כפיות טפטוף במחבת; בייקון להתפורר. הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף שאלוט למחבת; saut 8 דקות או עד מכרז.
מערבבים תערובת סקווש, בייקון, ושאלוט; להפריש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פרובולונה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מוסיפים פסטה לתערובת גבינה, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול; העליון עם תערובת סקווש.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.