קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

דלורית צלויה ופסטה עם בייקון

דלורית צלויה ופסטה עם בייקון
דלעת צלויה ופסטה בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 481 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם דלורית ובייקון, דלעת סקווש ופסטה בקותלי חזיר בסיר אחד, ו פסטת דלעת גביני עם בייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 1/4 כפית מלח, רוזמרין ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים סקווש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול; מפזרים תערובת מלח.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד רך משחימים קלות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מבשלים את הבייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 1/2 כפיות טפטוף במחבת; בייקון להתפורר. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
להוסיף שאלוט למחבת; saut 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מערבבים תערובת סקווש, בייקון, ושאלוט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
9
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
לנקז היטב.
11
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
12
הסר מהחום.
13
מוסיפים פרובולונה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14
מוסיפים פסטה לתערובת גבינה, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול; העליון עם תערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
15
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה