דלילה וינדר של שבעה גבינה מק וגבינה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן דלילה וינדר של שבעה גבינה מק וגבינה לנסות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 886 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. נסו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית, 7 גבינת מק וגבינה של דלילה, ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה קלה תבנית אפייה מלבנית של 4 ליטר.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד מעט אל דנטה, בערך 7 דקות.
מסננים ומניחים בצד כדי להתחמם.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עד לקבלת קצף.
מוסיפים את החמאה, ולוויטה, ו 1 כוס של חצי וחצי.
מוסיפים את המקרונים החמים וזורקים עד שהלוויטה נמסה והתערובת חלקה.
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות חצי וחצי, 1 1/2 כוסות מהצ ' דר הצהוב, הגבינות הנותרות, המלח והפלפל. לזרוק עד לשלב מלא.
יוצקים את התערובת לתוך המנה מוכנה, ואופים במשך 30 דקות.
מפזרים את יתרת 1 כוס הצ ' דר הצהוב ואופים עד להזהבה מעל, כ-30 דקות.