קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות9
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת Swirl לחמניות

דלעת Swirl לחמניות
אם 43 סנט למנה נופל בתקציב שלך, דלעת Swirl לחמניות מתוק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות אם יש לך מלח, פירורי קרקר גרהם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות מערבולת שוקולד, לחמניות צ'דר מערבולת, ו לחמניות מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק, לשלב את פירה דלעת, מים, שמרים, סוכר, קמח לחם. ללוש עד הבצק הופך חלק וגמיש, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
דלעתדלעת
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
2
מוסיפים את המלח והחמאה וממשיכים ללוש עד שהחמאה משתלבת לחלוטין בבצק, עוד כמה דקות. לחלופין, ללוש ביד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
מלחמלח
3
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 1 שעה. הבצק צריך עלה בעליל, אבל זה לא להכפיל בגודל. קמח את משטח העבודה שלך ולרסס מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
מחבתמחבת
4
להפוך את הבצק וליצור אותו לריבוע מחוספס. עם מערוך, להתגלגל מלבן מחוספס 10 על ידי 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
5
בקערה קטנה, לשלב את ארוחת אגוזי לוז, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
ארוחת אגוזי לוזארוחת אגוזי לוז
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק העליון של הבצק, ומשאירים כ 1/2 אינץ ' חשוף על אחד הצדדים הארוכים. החל מהצד הארוך השני, מגלגלים את הבצק באופן רופף, וכאשר מגיעים לקצה החשוף, אוטמים את התפר על ידי צובטים אותו יחד. אם יש חלקים של הבצק כי הם שמנים יותר, לגלגל אותו בעדינות כך רול כולו הוא בערך באותו קוטר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
גלולגלול
7
חותכים את הגליל לתשעה חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מניחים את החתיכות, לחתוך את הצד למטה, במחבת. המילוי הוא די רופף ורוצה לצאת כמו שאתה מרים את החתיכות. הדרך הקלה ביותר להעביר אותם מבלי לאבד הרבה מילוי היא להעיף את החתיכות על מגרד בצק גדול ולהעביר את המחבת ולהחליק אותם. לאחר שהזזת את כל תשע חתיכות למחבת, לגרוף את כל המילוי שנשאר על הדלפק ומפזרים אותו על הלחמניות. מכסים את המחבת בניילון נצמד או מכניסים אותה לשקית פלסטיק גדולה וסוגרים את השקית. להכניס למקרר בין לילה או עד 24 שעות
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מחבתמחבת
9
כאשר אתה מוכן לאפות, להסיר את המחבת מהמקרר ולתת לו לנוח על הדלפק בזמן שאתה מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
הסר את לעטוף פלסטיק (או להסיר את המחבת משקית פלסטיק) ואופים ב 177° עד הלחמניות משחיתים יפה, כ 40 דקות. אם אתה לא בטוח אם הלחמניות מוכנות, אתה יכול לקחת את הטמפרטורה של הבצק—זה צריך להיות על200, אבל לוודא שאתה בודק את הטמפרטורה של הבצק ולא מילוי הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
תנורתנור
מחבתמחבת
11
תן למחבת להתקרר על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
לטפטף את הלחמניות עם זיגוג סוכר, אם תרצה (אבקת סוכר רק קצת מים כדי להגיע עקביות טפטוף).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
סוכרסוכר
מיםמים
גלולגלול