דלעת Swirl לחמניות
אם 43 סנט למנה נופל בתקציב שלך, דלעת Swirl לחמניות מתוק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות אם יש לך מלח, פירורי קרקר גרהם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות מערבולת שוקולד, לחמניות צ'דר מערבולת, ו לחמניות מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק, לשלב את פירה דלעת, מים, שמרים, סוכר, קמח לחם. ללוש עד הבצק הופך חלק וגמיש, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים את המלח והחמאה וממשיכים ללוש עד שהחמאה משתלבת לחלוטין בבצק, עוד כמה דקות. לחלופין, ללוש ביד.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 1 שעה. הבצק צריך עלה בעליל, אבל זה לא להכפיל בגודל. קמח את משטח העבודה שלך ולרסס מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה.
להפוך את הבצק וליצור אותו לריבוע מחוספס. עם מערוך, להתגלגל מלבן מחוספס 10 על ידי 8 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב את ארוחת אגוזי לוז, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וקינמון.
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק העליון של הבצק, ומשאירים כ 1/2 אינץ ' חשוף על אחד הצדדים הארוכים. החל מהצד הארוך השני, מגלגלים את הבצק באופן רופף, וכאשר מגיעים לקצה החשוף, אוטמים את התפר על ידי צובטים אותו יחד. אם יש חלקים של הבצק כי הם שמנים יותר, לגלגל אותו בעדינות כך רול כולו הוא בערך באותו קוטר.
חותכים את הגליל לתשעה חתיכות אפילו.
מניחים את החתיכות, לחתוך את הצד למטה, במחבת. המילוי הוא די רופף ורוצה לצאת כמו שאתה מרים את החתיכות. הדרך הקלה ביותר להעביר אותם מבלי לאבד הרבה מילוי היא להעיף את החתיכות על מגרד בצק גדול ולהעביר את המחבת ולהחליק אותם. לאחר שהזזת את כל תשע חתיכות למחבת, לגרוף את כל המילוי שנשאר על הדלפק ומפזרים אותו על הלחמניות. מכסים את המחבת בניילון נצמד או מכניסים אותה לשקית פלסטיק גדולה וסוגרים את השקית. להכניס למקרר בין לילה או עד 24 שעות
כאשר אתה מוכן לאפות, להסיר את המחבת מהמקרר ולתת לו לנוח על הדלפק בזמן שאתה מחממים את התנור ל 350 מעלות.
הסר את לעטוף פלסטיק (או להסיר את המחבת משקית פלסטיק) ואופים ב 177° עד הלחמניות משחיתים יפה, כ 40 דקות. אם אתה לא בטוח אם הלחמניות מוכנות, אתה יכול לקחת את הטמפרטורה של הבצק—זה צריך להיות על200, אבל לוודא שאתה בודק את הטמפרטורה של הבצק ולא מילוי הסוכר.
לטפטף את הלחמניות עם זיגוג סוכר, אם תרצה (אבקת סוכר רק קצת מים כדי להגיע עקביות טפטוף).