דלעת בלוטים ממולאת בקר
אם יש לכם בצל, מרווה שפשפה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 67%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בקר + דלעת בלוטים ממולאת פטריות, דלעת בלוטים ממולאת בקר טחון, ו דלעת בלוט ממולאת עם בקר טחון, כרוב וכרוב ניצנים.
הוראות
הפוך סקווש ב -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מוסיפים מים ומכסים בנייר כסף.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 50-60 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים מבשלים בקר, בצל וסלרי על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והמרווה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהוא מסמיך ומבעבע. מערבבים אורז.
מעבירים דלעת לתבנית אפייה. ממלאים חלל בתערובת בשר.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות.
מוציאים מהתנור; מפזרים גבינה ואופים 3-5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.