דלעת בננה מוס טארט
דלעת בננה מוס טארט דורש כ 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 488 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, מחית דלעת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו דלעת בננה מוס טארט, קרמל דלעת מוס טארט עם פירורי פקאן, ו דלעת מוס סופגנייה טארט שחור תחתית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, קינמון, וחמאה מומסת בקערה ומערבבים היטב.
יוצקים למחבת טארט 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולחץ באופן שווה לתוך הצדדים ולאחר מכן את התחתונה.
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מגניב לטמפרטורת החדר.
למילוי, לחמם את חצי וחצי, דלעת, סוכר חום, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים עד חם, על 5 דקות.
מקציפים את חלמוני הביצה בקערה אחרת, מערבבים חלק מהדלעת החמה לתוך חלמוני הביצה כדי לחמם אותם, ואז לשפוך את תערובת דלעת ביצה בחזרה לתוך הדוד הכפול ומערבבים היטב.
מחממים את התערובת על המים הבוערים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מתמיד. אתה לא רוצה את הביצים לטרוף.
ממיסים את הג ' לטין במים קרים 1/4 כוס.
מוסיפים את הג ' לטין המומס, הבננה, ואת גרידת התפוז לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. להפריש להתקרר.
מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטאטא עד שיש לך פסגות מוצקות. בזהירות לקפל את הקצפת לתוך תערובת דלעת לשפוך אותו לתוך פגז טארט מקורר. צ ' יל במשך 2 שעות או לילה.
לקישוט, מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לטאטא עד שיש לך פסגות מוצקות. צינור או כפית את הקצפת דקורטיבי על טארט ומפזרים, אם תרצה, עם גרידה כתומה.