קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת בננה מוס טארט

דלעת בננה מוס טארט
דלעת בננה מוס טארט דורש כ 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 488 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, מחית דלעת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו דלעת בננה מוס טארט, קרמל דלעת מוס טארט עם פירורי פקאן, ו דלעת מוס סופגנייה טארט שחור תחתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, קינמון, וחמאה מומסת בקערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים למחבת טארט 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולחץ באופן שווה לתוך הצדדים ולאחר מכן את התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
5
אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
למילוי, לחמם את חצי וחצי, דלעת, סוכר חום, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מקציפים את חלמוני הביצה בקערה אחרת, מערבבים חלק מהדלעת החמה לתוך חלמוני הביצה כדי לחמם אותם, ואז לשפוך את תערובת דלעת ביצה בחזרה לתוך הדוד הכפול ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מחממים את התערובת על המים הבוערים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות, תוך ערבוב מתמיד. אתה לא רוצה את הביצים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
9
הסר מהחום.
10
ממיסים את הג ' לטין במים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
11
מוסיפים את הג ' לטין המומס, הבננה, ואת גרידת התפוז לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ג ' לטיןג ' לטין
דלעתדלעת
בננהבננה
12
מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטאטא עד שיש לך פסגות מוצקות. בזהירות לקפל את הקצפת לתוך תערובת דלעת לשפוך אותו לתוך פגז טארט מקורר. צ ' יל במשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
דלעתדלעת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
לקישוט, מקציפים את השמנת הכבדה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לטאטא עד שיש לך פסגות מוצקות. צינור או כפית את הקצפת דקורטיבי על טארט ומפזרים, אם תרצה, עם גרידה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גרידה כתומהגרידה כתומה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
מגישים מקורר.

מרכיבים

1בננה בשלה, מעוכה דקבננה בשלה, מעוכה דק425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מחית דלעתמחית דלעת3תוספת זחליםחלמוניםחלמונים2חתיכות טופי הית' ברחבילת ג'לטין ללא טעםחבילת ג'לטין ללא טעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי קרקר גרהם (14 קרקרים)פירורי קרקר גרהם (14 קרקרים)0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/2 ליטר) קרם כבד קר(1/2 ליטר) קרם כבד קר1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר, ארוז בקלילותסוכר חום בהיר, ארוז בקלילות1אוראו ממולאים כפוליםגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד10שרימפס וורידיםכתום גרידה, אופציונליכתום גרידה, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור