דלעת ג'ינג'ר טורט
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 28 דקות. לך לחנות ותביא מרגרינה, אנב. קנוקס ג'לטין, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טורט גלידת דלעת עם קרום ג'ינג'ר, דלעת-שוקולד טורט עם דלעת קצפת, ו טורט שוקולד וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס פירורי העוגיות והמרגרינה. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת 9 אינץ ' springform; להפריש.
מניחים דלעת, סוכר וקינמון במיכל בלנדר; כיסוי. תהליך עד מעורבב היטב; להפריש.
מפזרים ג ' לטין על חלב בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
הוסף לתערובת דלעת במיכל בלנדר; כיסוי. להתמזג היטב.
העברת תערובת דלעת לקערה גדולה. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף.
מורחים על קרום. מקררים לפחות 1 שעה. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס מוקצף ציפוי רק לפני ההגשה.
מפזרים את פירורי העוגיות הנותרים.