דלעת פקאן חצי פרדו עם רוטב קרמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קרם פרש, הל טחון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גבינה פקאן דלעת עם רוטב קרמל מלוח, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו עוגת דלעת פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 9 1/4x5 1 / 4x3 אינץ מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד. מערבבים פירורי gingersnap וסוכר חום במעבד עד בשילוב. עם מכונת ריצה, לאט להוסיף חמאה; תהליך עד פירורים לחים טופס. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת כיכר מוכן. צ ' יל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
לטאטא דלעת, דבש, ותבלינים בקערה גדולה להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים סירופ מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 120°, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות. בהדרגה להכות סירופ סוכר חם; לנצח עד התערובת היא מגניב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקפלים 1/3 של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת דלעת תבלינים כדי להבהיר. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר. מקפלים בפקאנים וחתיכות טופי. תערובת כפית לתוך קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד הקפאה, בערך 8 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום.
3
לטאטא ב 1/2 כוס שמנת, חמאה, ולאחר מכן crme frache (תערובת תהיה בועה). מערבבים וניל ומלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. מערבבים מעל חום בינוני כדי לחמם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
לנגב את הצדדים של מחבת כיכר עם מטלית רטובה חמה. הפוך semifreddo על מגש; להסיר פלסטיק.