דלעת חרדל להתענג
דלעת חרדל להתענג נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלורית, מים, צימוקים מוזהבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבלין חרדל תוצרת בית, שפמנון חרדל מטוגן עם תבלין עגבניות, ו המבורגר עם טלג'יו, פנקטן ובצל-חרדל רליש.
הוראות
לזרוק דלעת עם סוכר וקורט של מלח בקערה גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, 1 שעה. צ ' יל, מכוסה, 8 שעות. (סוכר יהיה נוזלי.)
תערובת דלעת מבשלים, מים ויין בסיר כבד 6 ליטר רחב עד הדלעת היא רק במכרז, על 10 דקות.
להעביר דלעת עם כפית מחוררת לקערה ומערבבים בצימוקים, ואז להרתיח נוזל בישול עד מופחת על 1 כוס, על 10 דקות.
מעבירים סירופ לכוס מדידה, ואז לאט לאט לטאטא לתוך חרדל בקערה קטנה עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת דלעת. מגניב, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות להתמזג טעמים.
רליש יכול להיות מקורר עד 2 שבועות.