דלעת מעדנייה אפויה עם חמאת ליים
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל טחון, סקווש delicata, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: דלעת מעדנייה אפויה עם חמאת ליים, דלעת מעדנייה אפויה, ו כרוב אפוי ממולא Delicata סקווש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הצד לחתוך סקווש לתוך צלחת אפייה.
יוצקים מים לתוך המנה בערך 1/4 אינץ ' עמוק.
אופים בתנור שחומם מראש עד סקווש חודר בקלות עם מזלג, על 30 דקות.
בינתיים, למזג את החמאה עם מיץ לימון ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה.
מערבבים את גרידת הסיד, אם תרצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את תערובת החמאה לתוך הדלעת המבושלת, ומגישים מיד.