והוא מספק כ 32 מנות . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם סירופ מייפל, אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו דלעת מתובל עוגיות שיבולת שועל פקאן, עוגיות שיבולת שועל מתובלות, ו עוגיות שיבולת שועל מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את הקמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, מלח, מוסקט בקערה בינונית לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
יכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיף את הביצה ווניל, להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, והכה עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח השמורה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים חצי מהדלעת ומערבבים עד שרק התאגדו. חזור עם תערובת הקמח הנותרים ודלעת.זרוק 8 סיבובי בצק לסדין אפייה על ידי כוס 1/4 scant, מדהים אותם 2 סנטימטרים זה מזה על הסדינים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מניחים את הבצק הנותר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 12 דקות. סובבו את המחבתות מלמעלה למטה ומלפנים לאחור והמשיכו לאפות עד שהעוגיות יהיו בצבע חום זהוב בתחתית ומסביב לקצוות, כ -12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את דפי האפייה על מדפים תיל ולתת עוגיות להתקרר על הסדינים במשך 3 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מניחים את כל החומרים בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב שווה. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית אם זיגוג עבה מדי לטפטוף.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את כל העוגיות מקורר על גיליונות קלף שמורות. לטבול מזלג לתוך זיגוג ולטפטף אותו על העוגיות בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
תן עוגיות לשבת בטמפרטורת החדר עד הזיגוג מוגדר, על 20 דקות.