דלעת ספגטי עם תרד מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש ספגטי עם תרד מוקפץ. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פטריות, דלעת וספגטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סקווש ספגטי ים תיכוני מוקפץ עם ירקות ופטה, דלעת ספגטי עם פסטו בזיליקום פטרוזיליה ושרימפס מוקפצים, ו כיסוני תרד וספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים.
אופים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על גיליון אפייה חמאה קל 30 עד 40 דקות או עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג. לגרד בתוך סקווש כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי.
להעביר מגש הגשה; לזרוק עם חמאה 1/2 כפית מלח. כסה וחמם.
שמן חום במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף פטריות, הבא 3 מרכיבים, ונותר 1/2 כפית מלח; לבשל 5 דקות או עד פטריות רכות מתאדות נוזלי. מערבבים יין; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות או עד נבול.
תערובת פטריות כפית על סקווש ספגטי, ומפזרים גבינת פרמזן.