דלעת סקווש מחית תפוחי אדמה עם טימין
דלעת סקווש מחית תפוחי אדמה עם טימין עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, מלח ים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דלעת סקווש-מחית תפוחי אדמה, דלעת סקווש & מחית תפוחי אדמה, ו מחית סקווש ים N Butternut.
הוראות
מקום סקווש, בצד חתוך למטה, על גיליון אפייה rimmed.
יוצקים 1 כוס מים בתחתית המחבת, ואופים ב 400 במשך 40 עד 45 דקות או עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, ומכסים במים על ידי 2 אינץ'; מוסיפים 1 כף מלח ים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד למכרז.
לנקז ולמקם בחזרה בסיר. כאשר סקווש הוא רק מגניב מספיק כדי לגעת, לגרוף בשר מן העור, ולהוסיף סקווש תפוחי אדמה.
ממיסים חמאה במחבת קטנה, ומוסיפים טימין; מבשלים בערך 1 דקה.
מוסיפים תערובת חמאה, פלפל, מיץ תפוזים, שמנת חמוצה, ונשארו 2 כפיות מלח ים לסקווש ותפוחי אדמה. מחית עד חלקה מעורבב היטב.