קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

דלעת סקווש עם תפוחים (בישול עבור 2)

דלעת סקווש עם תפוחים (בישול עבור 2)
דלעת סקווש עם תפוחים (בישול המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו תפוח מעושן, אגוז מוסקט טחון, נורית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו דלעת סקווש עם תפוחים, ניוקי דלעת קישואים, ו תבשיל דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים סקווש לשניים; להסיר זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מניחים חצאי סקווש, בצד לחתוך, בתבנית אפייה ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מערבבים את המרכיבים הנותרים; כפית לחצאים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
מכסים ואופים 30 עד 40 דקות או עד הדלעת מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור