דלעת-עוגת גזר
דלעת-עוגת גזר דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצה, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גזר דלעת, עוגת גזר דלעת, ו עוגת לערבב גזר-עוגיות דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ואת 4 החומרים הבאים (קמחים דרך מלח).
מניחים ביצה ביצה לבן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית במשך 30 שניות.
מוסיפים סוכר חום, דלעת, שמן, חמאה וקליפה כתומה; לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת, ערבוב רק עד לח. מערבבים בצימוקים, גזר, חמוציות. הבלילה כפית לתוך מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.