דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר מירושלים
דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר מירושלים דורשים בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-394 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 99%. נסו דלעת צלויה ובצל אדום עם טחינה וזעתר, דלורית צלויה עם רימון וטחינה, ו חצילים קלויים ודלורית עם רוטב טחינה-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 246° / 240°C.
שים את הדלעת ואת הבצל בקערת ערבוב גדולה, להוסיף 3 כפות של השמן, 1 כפית מלח, וכמה פלפל שחור לזרוק היטב.
מורחים על תבנית אפייה עם העור כלפי מטה וצולים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד שהירקות לקחו על עצמם קצת צבע ומבושלים דרכו. לפקוח עין על הבצלים כפי שהם עשויים לבשל מהר יותר מאשר הסקווש צריך להיות מוסר מוקדם יותר.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את הטחינה בקערה קטנה יחד עם מיץ לימון, מים, שום, ו 1/4 מלח כפית.
לטאטא עד הרוטב הוא עקביות של דבש, הוספת מים או טחינה יותר במידת הצורך
יוצקים את הנותרים 1 1/2 כפיות שמן למחבת קטנה ומניחים על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את צנוברים יחד עם 1/2 כפית מלח ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד האגוזים הם חום זהוב.
הסר מהחום ולהעביר את האגוזים והשמן לקערה קטנה כדי לעצור את הבישול.
כדי להגיש, פרשו את הירקות על מגש גדול של הגשה וטפטוף מעל הטחינה.
מפזרים את הצנוברים והשמן שלהם למעלה, ואחריו זעתר ופטרוזיליה.