קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

דלעת צלויה עם גבינה " פונדו"

דלעת צלויה עם גבינה
צלי דלעת עם גבינה "פונדו" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם בגט, דלעת כתומה, gruyère גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: פונדו גבינת דלעת, יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה, ו ירקות חורף צלויים עם רוטב פונדו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
2
טוסט בגט פרוסות בשכבה 1 על תבנית אפייה בתנור עד צמרות פריך (הלחם עדיין יהיה חיוור), על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה למתלה כדי מגניב.
4
הסר העליון של דלעת על ידי חיתוך מעגל (3 אינץ ' קוטר) סביב גזע עם סכין חדה קטנה. לגרד זרעים וכל סיבים רופפים מתוך דלעת עם כפית (כולל העליון של דלעת; זרעי מילואים לשימוש אחר אם תרצה). העונה בתוך דלעת עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף יחד שמנת, מרק, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים יחד גבינות בקערה אחרת.
7
שים שכבה של לחם קלוי בתחתית דלעת, ולאחר מכן לכסות עם כ 1 כוס גבינה ועל תערובת 1/2 כוס שמנת. המשך שכבות לחם, גבינה, תערובת שמנת עד הדלעת הוא מלא על 1/2 אינץ ' מלמעלה, באמצעות כל תערובת שמנת. (ייתכן שיש לך קצת לחם וגבינה שנשאר.)
מרכיבים שתצטרך
8
מכסים את הדלעת עם החלק העליון ולשים במחבת קלייה קטנה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
9
מברשת מחוץ דלעת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים עד הדלעת מכרז ומילוי הוא נפוח, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1
דלעת ניתן למלא 2 שעות לפני האפייה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך