פיצה מקסיקנית
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם זיתים, גבינה מקסיקנית, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיצה מקסיקנית, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית.
הוראות
מקם את מתלה התנור ברמה הנמוכה ביותר. אם יש לך אבן פיצה, לשים אותו בתנור על המדף. מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחממים את השמן בסיר קטן ומבשלים את הפטריות והפלפל הירוק על אש בינונית עד למכרז פריך, כ 2 דקות.
חותכים את הקרום לחתיכות בגודל ביסקוויט באמצעות חותך ביסקוויט. להפיץ את הירקות באופן שווה על הקרום. הזמינו 1 כוס סלסה וכפו את שאר הסלסה באופן שווה מעל הפיצות. אם אין לכם אבן פיצה, הניחו את הפיצות על תבנית אפייה. הם לא יהיו פריכים כמו שהם יהיו אם אתה מניח אותם ישירות על המדף, אבל זה הרבה פחות מבולגן.
אופים את הפיצות במשך 10 עד 12 דקות, ואז מפזרים את הגבינה.
מגישים את פרוסות הפיצה עם סלסה שמורה, זיתים, בשר חזיר מבושל, חסה גרוסה, ושמנת חמוצה.