דלעת קלויה עם פיסטוקים וגורגונזולה
דלעת קלויה עם פיסטוקים ו Gorgonzolan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, פיסטוקים, evoo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קיש דלעת קלוי עם בצל מקורמל, Gorgonzolan ומרווה, סלט אגס אסיאתי עם Gorgonzolan ופיסטוקים קלויים, ו חם בלסמי & קלוי ענבים אטריות מלפפון עם אפרסמונים קלויים, קממבר ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
כדי לקלף את הדלעת, חצי אותה, ולאחר מכן לגרוף את הזרעים.
חותכים אותו לטריז, לגלף את הבשר מן העור, ולאחר מכן לקצוץ אותו לקוביות 1 אינץ'. (אם באמצעות דלעת סקווש, לחתוך את הדלעת לשניים, להפריד את המחצית העליונה מהתחתית הבולבוסי. השתמש בקולף ירקות חד או סכין קילוף כדי לקצץ את העור. חותכים את הסקווש לקוביות 1 אינץ'.)
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה טפטוף עם 2 כפות EVOO ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מניחים בתנור וצולים עד חום זהוב מבושל דרך, 30 עד 35 דקות.
הוסף את הפיסטוקים במהלך 5 עד 10 הדקות האחרונות של בישול.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בזמן שהדלעת נצלית, תכיני את הויניגרט. בקערת ערבוב קטנה, לשלב את החומץ, דבש וחרדל. בזרם איטי, לטאטא את EVOO הנותרים, להוסיף את עירית העונה עם מלח ופלפל.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את דלעת מבושל ומקורר עם הפיסטוקים ותרד התינוק וארוגולה. לזרוק ואת התיבול להתאים. לארגן על מגש העליון עם מתפורר של gorgonzola.