דלעת קנלוני עם צדפות וחמאה חומה מרווה
דלעת Cannelloni עם צדפות וחמאה חומה מרווה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי שומר, יין, צדפות קשות כגון littlenecks, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, דלעת ומרווה קנלוני, ו אטריות ביצים עם דלעת חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז סקווש ושומר עם מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 4 דקות.
מוסיפים שאלוט ומים ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. ירקות מגניבים, ואז פירה במעבד מזון עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל.
מבשלים יריעות פסטה בסיר 4 עד 6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מיד להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים להתקרר.
מסננים היטב, ואז לטפוח גיליונות יבש על מגבות נייר ולסדר שכבה 1 במחבת אפייה רדוד גדול משומן היטב. כף 1/4 כוס מילוי לאורך 1 קצה קצר של מלבן, ואז לגלגל מילוי פסטה. הפוך 3 לחמניות נוספות באותו אופן ולסדר, הצדדים התפר למטה, בתבנית אפייה.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד שומן הוא שניתנו אבל בייקון עדיין לא פריך, על 5 דקות.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים צדפות, יין, זרעי שומר, מרווה ומבשלים, מכוסים, עד שהצדפות פתוחות לחלוטין, 6 עד 10 דקות, בודקים כל דקה אחרי 6 דקות ומסירים צדפות כשהן נפתחות במלואן. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.)
בעוד צדפות מתבשלות, אופות קנלוני באמצע התנור עד מחומם דרך, 6 עד 8 דקות.
מחממים חמאה בסיר כבד 1/2 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז מטגנים עלי מרווה עד פריך, על 3 דקות.
מעבירים עלים עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח.
מוסיפים שאלוט לחמאה ומבשלים, מערבבים, עד ששאלות זהובות וחמאה היא זהב עמוק, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מיץ לימון (חמאה תהיה קצף), ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים פטרוזיליה וחמאה חומה העונה עם מלח ופלפל.
כדי לשרת, לשים קנלוני במרכז כל אחד 4 צלחות גדולות חמות. מחלקים צדפות עם מיצים בין צלחות טפטוף עם חמאה חומה. למעלה עם עלי מרווה מטוגנים.