דלעת רול III
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, גבינת שמנת, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: רול רול דלעת עוגת גבינה, עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper, ו רול דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וג ' לי קמח רול מחבת. (אני משתמש במחבת 15x18 אינץ מצופה בנייר שעווה ולאחר מכן משומן ומשוריין.)
מקציפים ביצים עם מיקסר חשמלי במשך 2 1/2 דקות.
מוסיפים סוכר לאט ועדיין פועם. לנצח במשך 3 1/2 דקות יותר. מקפלים פנימה מיץ דלעת ולימון.
מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל, מלח ואבקת אפייה. מקפלים לתוך הבלילה.
מורחים הבלילה על מחבת מוכנה.
הסר מהתנור ולאפשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר עוגה מחבת ומניח על מגבת תה (כותנה, לא terrycloth).
מגלגלים את העוגה על ידי מגבת מתגלגלת בתוך עוגה ומניחים את צד התפר כדי להתקרר.
הכן את הזיגוג על ידי מיזוג יחד הסוכר, גבינת שמנת, חמאה ווניל.
כאשר העוגה מקורר לחלוטין, פרוש עוגה ומפרש עם מילוי גבינת שמנת ולהתגלגל שוב ללא המגבת. לעטוף בניילון נצמד. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מפזרים סוכר ממתקים לחתוך לתוך 12-15 מנות.