דלעת תיקון גלידה קינוח
מתכון דלעת תיקון גלידה קינוח יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 3 שעות ו -30 דקות. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לך לחנות ותביא עוגיות אוריאו מליל כל הקדושים, גלידת ונילן, ציפוי קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת דלעת מתובלת עם ציפוי קרם קינמון, גלידת דלעת ללא נטישה, ו גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול 17 של העוגיות, משאיר מילוי בצד אחד של כל עוגייה. דק לרסק את 17 עוגיות פיצול ללא המילוי.
מוסיפים חמאה; מערבבים היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform. Stand 15 של עוגיות פיצול עם מילוי סביב הצד של פאן, לסירוגין מילוי הצדדים פונה פנימה והחוצה.
מורחים גלידת שוקולד באופן שווה על פני הקרום. קוצצים הנותרים 5 עוגיות; מערבבים לתוך גלידת וניל.
מורחים על שכבת שוקולד. כיסוי; להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
הפעל סכין או מרית מתכת סביב הצד של המחבת כדי לשחרר את הקינוח; להסיר את הצד של המחבת.
מורחים או ציפוי צינור מוקצף על גבי קינוח. באמצעות ג ' לים לקשט צבעוניים, לעשות פרצופים דלעת על מילוי כתום על עוגיות פיצול סביב הצד של קינוח 2 הנותרים עוגיות פיצול. לקשט כמו הרצוי כדי לדמות תיקון דלעת עם סוכריות שונות ועוגיות פיצול שנותרו.