קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דקדנס שוקולד

דקדנס שוקולד
דקדנס שוקולד יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד צ'יפס, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקדנס שוקולד, דקדנס שוקולד, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קל מעיל 4 (2-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול, ומפזרים 3/4 כפית סוכר לתוך כל אחד ramekins, רועד ופונה מעיל. הגדר ramekins מוכן בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שלב 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, חלב וקקאו בסיר קטן, ערבוב היטב עם מקצף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 30 שניות או עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום; להוסיף את החמאה ו 1/2 אונקיה שוקולד לא ממותק. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. תערובת שוקולד מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מוסיפים קמח, וניל, מלח, ביצה לבן לתערובת שוקולד, ערבוב עם מקצף רק עד מעורבב. כפית 2 כפות תערובת שוקולד לתוך כל ramekin מוכן, ומעל כל אחד עם 2 כפיות שוקולד צ ' יפס. מחלקים את תערובת השוקולד הנותרים באופן שווה בין ramekins, מתפשט כדי לכסות את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד בקושי להגדיר. מגניב במשך 10 דקות. הפוך על גבי צלחות קינוח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חמים.