דקר לימון שלוק
לוקוס לימון עלום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך צלפים, מיץ לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר משחיר לימון, ו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פילה עם טרגון, פלפל, ומלח. להביא 4 כוסות מים לרתיחה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. להפחית את החום, ולהוסיף פילה; כיסוי, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר דגים מנוזל, ומניח על מגש הגשה; להשליך נוזל. הניחו את הדגים בצד, וחממו.
מחממים שמן זית במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה או עד מכרז.
להוסיף מדיירה; לבשל 1 דקה או עד מופחת 2 כפות. מערבבים מיץ לימון וצלפים; לבשל עד מחומם היטב.
יוצקים רוטב על דגים ומפזרים פטרוזיליה.