דרום-מערב חזיר ופסטה
דרום-מערב חזיר ופסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -34 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 493 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . גשו לסופר וקנו שיני שום, סלסה, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה דרום-מערבית , פסטה דרום-מערבית וסלט פסטה דרום-מערבית .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בתנור הולנדי, מבשלים בשר חזיר בשמן בקבוצות על אש בינונית במשך 6-7 דקות או עד שהמיץ מתבהר; להחזיר הכל למחבת.
מוסיפים בצל ושום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, השעועית, התירס, הסלסה והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מערבבים את עמילן התירס והמים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת חזיר וזורקים לציפוי.
מגישים את כמות הפסטה הרצויה עם שמנת חמוצה. מגניב את הפסטה שנותרה; להעביר לכלי הקפאה. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש בפסטה קפואה: מפשירים במקרר.
מניחים בצלחת רדודה לא משומנת המתאימה למיקרוגל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה עד לחימום.