קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

דרומי עוף אפוי טעים

דרומי עוף אפוי טעים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את דרומי עוף אפוי טעים. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 289 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גראם מסאלה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דרומי עוף אפוי טעים , דרומי עוף קריבי , ודרומי עוף מייפל .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שוטפים את העוף ומייבשים. בתבנית גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בשכבה אחת, מערבבים יחד את מיץ הלימון, הסוכר החום, השמן, השום, הפפריקה, הגראם מסאלה, הג'ינג'ר, הכורכום, קורט מלח וכמה טחונות פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גארם מסאלהגארם מסאלה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מוסיפים את העוף ומערבבים לציפוי. מסדרים את העוף בשכבה אחת בתבנית האפייה. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים עד שהעוף מגיע ל-150 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בזמן שהעוף אופה, מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מטגנים, בבישול איטי, עד שהבצל מזהיב ומקורמל, כ-20 דקות. מערבבים פנימה את הצימוקים והרום, והשתמשו בכף עץ כדי לשחרר חתיכות בצל מתחתית התבנית. מבשלים עד שהאלכוהול מתאדה, משאיר רק את הטעם בניחוח הרום, כ-2 דקות, ואז מסירים את המחבת מהאש. כשהעוף מגיע ל-150 מעלות פרנהייט, כף תערובת הבצל-צימוקים על העוף. מעלים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות F, ואז מחזירים את העוף לתנור ואופים 10 דקות נוספות, ללא כיסוי. העוף יתבשל במלואו כאשר יגיע ל-160 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם או קר.