תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל האדוק Sautéed עם ירקות הקיץ. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 504 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חניתות אספרגוס, ידית חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום, האדוק עם ירקות טריים בקיץ, ו פטה פטה פטה פטה פטה.
הוראות
1
מרתיחים את כל תפוחי האדמה במים במשך 20-25 דקות, או 30 דקות אם גדול.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, ואז מניחים את הדגים, הצד המשוריין למטה, במחבת ומבשלים מעל חום בינוני חם במשך 5-6 דקות עד חום זהוב. סובב את הדג, להוסיף ידית של חמאה ולהוסיף אותו על הדג, ואז לבשל עוד 2 דקות.
הסירו את המחבת מהחום והשאירו את הדגים להמשיך לבשל בחום של המחבת לעוד 1-2 דקות זה יסיים לבשל את הדגים מבלי להתבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
בעת טיגון הדגים, להמיס ידית של חמאה במחבת אחרת, וכאשר רוחש, מטגנים את בצל הכפתור לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את עגבניות שרי ואספרגוס למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן עונה. מערבבים את זה לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
כפית את תפוחי האדמה על צלחות חמות, לטפטף חלק רוטב הסלט סביב, ואז לטפטף עם כפות של frache crme. לשבת על הדג על גבי ומגישים את הצלפים הנותרים crme frache בנפרד.
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.