האדוק מוקפץ עם ירקות קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל האדוק Sautéed עם ירקות הקיץ. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 504 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חניתות אספרגוס, ידית חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום, האדוק עם ירקות טריים בקיץ, ו פטה פטה פטה פטה פטה.
הוראות
מרתיחים את כל תפוחי האדמה במים במשך 20-25 דקות, או 30 דקות אם גדול.
הוסף את בצל הכפתור עבור 8-10 דקות האחרונות של זמן הבישול.
ניקוז. תחצי את תפוחי האדמה לקערה ועונה. חצי את בצל הכפתור אם גדול, מוכן לטגן לפני ההגשה.
מקציפים יחד את שמן הזית ומיץ לימון, ואז מערבבים לתוך תפוחי האדמה (ראה קצה גרי, נכון). תתחמם.
מניחים במחבת של מים מלוחים רותחים במשך 2-3 דקות עד למכרז. לצלול מיד לתוך מים קרים כדי למנוע overcooking.
מערבבים את frache crme ומספיק של צלפים כדי להתאים את הטעם שלך.
קמח קלות את צד העור של האדוק, ולאחר מכן עונה בצד השני.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, ואז מניחים את הדגים, הצד המשוריין למטה, במחבת ומבשלים מעל חום בינוני חם במשך 5-6 דקות עד חום זהוב. סובב את הדג, להוסיף ידית של חמאה ולהוסיף אותו על הדג, ואז לבשל עוד 2 דקות.
הסירו את המחבת מהחום והשאירו את הדגים להמשיך לבשל בחום של המחבת לעוד 1-2 דקות זה יסיים לבשל את הדגים מבלי להתבשל יתר על המידה.
בעת טיגון הדגים, להמיס ידית של חמאה במחבת אחרת, וכאשר רוחש, מטגנים את בצל הכפתור לחום זהוב.
מוסיפים את עגבניות שרי ואספרגוס למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן עונה. מערבבים את זה לתוך תפוחי האדמה.
כפית את תפוחי האדמה על צלחות חמות, לטפטף חלק רוטב הסלט סביב, ואז לטפטף עם כפות של frache crme. לשבת על הדג על גבי ומגישים את הצלפים הנותרים crme frache בנפרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.