קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

האדוק מוקפץ עם ירקות קיץ

האדוק מוקפץ עם ירקות קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל האדוק Sautéed עם ירקות הקיץ. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 504 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חניתות אספרגוס, ידית חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום, האדוק עם ירקות טריים בקיץ, ו פטה פטה פטה פטה פטה.

הוראות

1
מרתיחים את כל תפוחי האדמה במים במשך 20-25 דקות, או 30 דקות אם גדול.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
הוסף את בצל הכפתור עבור 8-10 דקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
ניקוז. תחצי את תפוחי האדמה לקערה ועונה. חצי את בצל הכפתור אם גדול, מוכן לטגן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים יחד את שמן הזית ומיץ לימון, ואז מערבבים לתוך תפוחי האדמה (ראה קצה גרי, נכון). תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
חתוך וקלף את האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
מניחים במחבת של מים מלוחים רותחים במשך 2-3 דקות עד למכרז. לצלול מיד לתוך מים קרים כדי למנוע overcooking.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים את frache crme ומספיק של צלפים כדי להתאים את הטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
8
קמח קלות את צד העור של האדוק, ולאחר מכן עונה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, ואז מניחים את הדגים, הצד המשוריין למטה, במחבת ומבשלים מעל חום בינוני חם במשך 5-6 דקות עד חום זהוב. סובב את הדג, להוסיף ידית של חמאה ולהוסיף אותו על הדג, ואז לבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסירו את המחבת מהחום והשאירו את הדגים להמשיך לבשל בחום של המחבת לעוד 1-2 דקות זה יסיים לבשל את הדגים מבלי להתבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בעת טיגון הדגים, להמיס ידית של חמאה במחבת אחרת, וכאשר רוחש, מטגנים את בצל הכפתור לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את עגבניות שרי ואספרגוס למחבת כדי להתחמם דרך, ולאחר מכן עונה. מערבבים את זה לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כפית את תפוחי האדמה על צלחות חמות, לטפטף חלק רוטב הסלט סביב, ואז לטפטף עם כפות של frache crme. לשבת על הדג על גבי ומגישים את הצלפים הנותרים crme frache בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.