האי של שרימפס סאליבן
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון pescatarian מגישה 45 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק, בצלים, qt. מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בייקון האי של סאליבן ובוג שרימפס, לבשל את הספר: ביצה שרימפס האי של סאליבן, ו שרימפס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 10 qt. מים לרתיחה ב 12-qt. stockpot מעל חום בינוני-גבוה; לסחוט חצאי לימון על פני מים, ולהוסיף חצאים סחוטים למים ב stockpot.
הוסף שרימפס, ומבשל 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
שכבת שרימפס, בצל, לבבות ארטישוק ב 2 (13 - x 9 אינץ') מנות אפייה.
מערבבים יחד שמן זית ו-5 המרכיבים הבאים; יוצקים באופן שווה על תערובת שרימפס. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות או עד 48 שעות, ערבוב מדי פעם.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים עם כפית מחוררת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.