גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי בזיליקום, חסה עגולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. , שהוא מוצק. נסו פלחי קרחון עם רוטב גורגונזולה, רוטב צרפתי על פלחי קרחון, ו טריזי קרחון עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב קוביות אבוקדו, מיץ לימון או סיד, בזיליקום, טרגון, שום, וחומצה asorbic. להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט לשפוך שמן זית לעשות רוטב עבה, שמנת. אם ההלבשה עבה מדי לשפוך, להוסיף מים, כמה כפות בכל פעם, כדי להגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
קוביות אבוקדו
מיץ ליים
שמן זית
טרגון
שום
באזיל!
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
יוצקים לתוך קערה, עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל וכיסוי. מקררים עד שמצוננים.