האנצ'ילדות הבשר הכי טובות.
האנצ'ילדות הבשר הטובות ביותר הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך זיתים, גבינת צ'דר, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אנצ'ילדות בקר טובות מתמיד, אנצ'ילדות בשר, ו אנצ'ילדות בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים ומערבבים בשר טחון עם בצל במחבת על אש בינונית עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
שמן ניקוז. מערבבים 1 גבינת צ ' דר כוס, שמנת חמוצה, פטרוזיליה, תיבול טאקו, אורגנו, ופלפל שחור לתוך בשר טחון עד גבינה נמסה.
מערבבים ברוטב אנצ 'ילדה, אבקת צ' ילי, שום ומלח; מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שרוטב הבשר מעובה מעט, כ 5 דקות.
להניח טורטייה על משטח עבודה וכפית על 1/4 כוס רוטב בשר במרכז הטורטילה. רוטב בשר למעלה עם 1 כף שעועית שחורה וזיתי זיתים שחורים.
מגלגלים את הטורטייה, סוגרים את המילוי, ומכניסים את צד התפר לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. חזור עם טורטיות שנותרו. כפית כל רוטב בשר שנותר על האנצ ' ילדה ולפזר את כל שעועית שחורה הנותרים זיתים שחורים מעל.
מפזרים טורטיות עם גבינת צ ' דר 1/4 כוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי גבינה נמס אנצ ' ילדות ורוטב מבעבעים, 20 עד 22 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.