האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי
גשו לסופר וקנו מוצרלה חלב פרה טרי, עלי בזיליקום, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי נפוליטני / המטבח הניסיוני של קארי, פאדג'נפוליטני וטיול למטבח הבדיקה דאנקן היינס, ו מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק.
להוסיף מים ללוש על מהירות נמוכה רק עד תערובת מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ללוש במהירות נמוכה במשך עשר דקות נוספות. התערובת צריכה לבוא יחד לתוך מסה מלוכדת שבקושי נדבקת לתחתית הקערה כפי שהוא kneads. בהתאם לסוג הקמח המשמש, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עד 1/2 כוס קמח נוסף. אם הבצק נדבק בכבדות לתחתית הקערה, מוסיפים קמח 1 כף בכל פעם עם מיקסר פועל עד שהוא יוצר מסה שרק בקושי נדבק לקערה. מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את הבצק לשתי שקיות נעילה ברוכסן בגודל גלון, חותם, ומקרר לפחות 8 ועד 72 שעות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין ואבק את החלק העליון בקמח נוסף. באמצעות מגרד ספסל, לחלק את הבצק לשש חתיכות אפילו, כשישה אונקיות כל אחד. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל חתיכה לכדור מסודר על ידי איסוף הבצק כלפי הקרקעית. מעיל ארבעה מיכלים קטנים עם ספריי בישול שאינו מקל או שמן זית (קערות דגנים גדולות לעבוד נהדר עבור זה) ולהוסיף כדור בצק אחד לכל קערה. ריסוס קל של כדור בצק עם תרסיס בישול שאינו מקל. מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות (הבצק צריך להכפיל בערך בנפח).
בינתיים, לנקז עגבניות במסננת בסדר רשת לשבור אותם עם האצבעות שלך, לסחוט מיץ עודף מתוך הפנים.
מעבירים את העגבניות לבלנדר עם כפית 1/2 מלח כשר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
חותכים את המוצרלה לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים על צלחת על שכבה משולשת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מניחים שכבה משולשת נוספת של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על גבי הגבינה ועורמים צלחת נוספת על גבי. אפשר למים העודפים להכתים לפחות 10 דקות.
להעביר 1 כדור בצק לקערה בינונית מלאה בקמח להעיף למעיל. הרם אותו בעדינות לטפוח את הקמח העודף.
להעביר אותו למשטח מקומח בעדינות למתוח אותו לתוך מעגל 10 אינץ', משאיר את הקצה החיצוני 1 אינץ מעט עבה יותר מהמרכז. הדרך הטובה ביותר לעשות את זה כדי להתחיל על ידי בעדינות מתיחה עם קצות האצבעות. הרם את הבצק מעט מתוח ומניח אותו על הפנים הפתוחות של יד שמאל. לזרוק אותו הלוך ושוב בין הידיים הפתוחות שלך, מסתובב אותו מעט עם כל לזרוק עד שהוא משתרע סביב 8 אינץ ' בקוטר. להחזיר אותו לפני השטח עבודה. עם יד שמאל שטוחה במרכז הסיבוב, השתמש ביד ימין כדי למתוח את קצה הבצק החוצה, מסתובב לפי הצורך עד שהוא אפילו 10 אינץ ' בקוטר.
רוטב העגבניות שלכם, גבינה סחוטה, בצק פיצה, שמן זית, מלח כשר ועלי בזיליקום מוכנים וקרובים לצינור. מחממים את broiler גבוה ולסדר את המדף כך שאתה יכול רק בקושי להתאים 12 אינץ ' כבד תחתית תנור הוכחה ברזל יצוק או מחבת נירוסטה על גבי זה. מחבת אבק עם קמח, להקיש עודף, ולאחר מכן לחמם את המחבת על חום גבוה וחום עד עישון קל, כשלוש דקות.
מעבירים עיגול בצק אחד למחבת. זה אמור למלא את כל המשטח התחתון. עובד במהירות, להפיץ שתי כפות רוטב באופן שווה על הבצק, משאיר את הגבול החיצוני 1 אינץ ' unt-sauced. למעלה עם 1/6 של נתחי הגבינה. מתבלים במלח כשר.
טפטוף עם 1 כף שמן זית, ולפזר ארבעה עלים בזיליקום על פני השטח.
העברת מחבת כדי broiler ו broil עד פיצה הוא נפוח ו חרוך כהה כתמים (זה יכול לקחת בכל מקום בין 1 1/2 ל 4 דקות, בהתאם לכוח של broiler שלך). להחזיר את המחבת אל הכיריים ומבשלים עד התחתון חרוך כהה כתמים, באמצעות מרית מתכת דקה להציץ לאחר כ 1 דקה (בהתאם למחבת אתה משתמש, אתה יכול לדלג על שלב זה אם הפיצה כבר חרוך).
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך ומגישים מיד. חזור על שלבים 4 ו -5 לאפות פיצות שנותרו.