קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

"הביסקוויטים הסקוטיים של מרי ביי"

הוראות

1
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. עם ידיים מקורנות קלות, מחלקים את הבצק לשלישים ולשים כל חתיכה 3 או 4 פעמים. לטפוח כל חתיכה לתוך סיבוב 6 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לחתוך כל סיבוב לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חום מחומם על אש נמוכה עד חם, ולאחר מכן שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
עבודה ב 2 קבוצות, אבק כל טריז של בצק עם קמח, לטפוח עודף, ואז לבשל על אש נמוכה, ללא הפרעה, 3 דקות. להגדיל את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד נפוחות וגפיים תחתיים הם זהובים-חום, 3 עד 5 דקות יותר. הפוך ביסקוויטים מעל ומבשלים עד תת הם זהובים-חום, 6 עד 8 דקות (לצפות מקרוב; להזיז לחמניות ולהתאים את החום לפי הצורך, כך שהם מבשלים ללא שריפה). הפעל לחמניות על הקצוות ומבשלים עד זהוב-חום, על 1 דקה לכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
פתח לחמניה אחת כדי לבדוק אם יש לך דוניות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
העברה למתלה וקריר כדי להתחמם. (מחבת שמן קלה בין קבוצות.)
6
Transfer to a rack and cool to warm. (Lightly oil griddle between batches.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'