ההנאה של מזונות פרא: a עבור פורל מטוגן פאן עם chanterelles
ההנאה של מזונות פרא: a המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו טרוטת עין-הקשת, חמאה/גי מובהקת, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט אורז בר עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים, קשיו כך, סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה, ו טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים כף אחת חמאה מבהירה במחבת מעל חום בינוני. כאשר החמאה המבהירה נמסה, מתבלים את פילה הטרוטה עם חצי כפית מלח ים לא מזוקק וכפית אחת פלפל שחור טחון.
מניחים את עור הטרוטה בצד למטה בחמאה מומסת ומבשלים, מכוסה, במשך כשמונה דקות או עד פתיתי הדגים בקלות כאשר פירסינג על ידי מזלג. להתחמם בזמן שאתה מכין את chanterelles.ממיסים את כף הנותרים חמאה מבהירה במחבת נפרדת על חום בינוני. מערבבים ב שאלוט טחון ומטגנים עד ריחני שקוף, על שתי דקות. מערבבים ב chanterelles פרוס ומטגנים שלוש עד חמש דקות או עד שהתרכך מעט.
יוצקים שמנת כבדה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הקרם הוא עבה ומבריק-כשתי דקות. מערבבים פטרוזיליה ומגישים על פורל.