הודו או עוף וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה או עוף 'N' כופתאות. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב חמאה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 375 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף או הודו עם כופתאות, כופתאות הודו, ו הודו וכופתאות.
הוראות
מחממים 3 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול או בסיר מעל חום בינוני גבוה עד מומס.
מוסיפים 3 כפות קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב חיוור, על 3 דקות. לאט לאט לטאטא במרק.
מוסיפים רוטב, בצל, גזר וסלרי. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 10 דקות. מערבבים בטורקיה, אפונה, וחצי פטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
להמס הנותרים 3 כפות חמאה.
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, עירית, פטרוזיליה שנותרה, ו 3/4 כפית מלח כשר בקערה בינונית.
מערבבים חלב חמאה, ביצים וחמאה בקערה שנייה.
יוצקים תערובת חלב חמאה על תערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק שאגי.
החזר נזיד לרתיחה חשופה. באמצעות כף מידה, טיפת בצק הכופתאות בכדורים 1 אינץ ' על פני השטח של תבשיל. מכסים ומבשלים עד כופתאות יש נפוח ולהרגיש מוצק למגע וקיסם מוכנס למרכז אחד יוצא נקי, על 15 דקות.