עוגת כמהין שוקולד
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. לך לחנות ותביא קצפת, פירורי עוגיות שוקולד, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. נסו כמהין קל ~ כפיות שוקולד וורדים, חכמת שוקולד טהור: 5 יתרונות בריאותיים של שוקולד מריר + חטיפי שוקולד טראפל בריאים של אליסה, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ 'ungreased, לחץ על תערובת פירור בתחתית ו 1 אינץ' כלפי מעלה.
בדוד כפול להגדיר על מים רותחים חמים, שבבי שוקולד חום 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק. בהדרגה להוסיף 1 כוס שמנת, ערבוב כל הזמן, עד בשילוב. מערבבים וניל חלמונים ביצה עד מעורבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה וחם.
יוצקים מילוי לקרום. מקררים לפחות 3 שעות או עד המשרד.
בקערה בינונית, להכות 1/2 כוס שמנת ואת אבקת הסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. מנות אישיות העליון עם קצפת. אבק עם קקאו.