בשר בקר חזק סטרוגנוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר לבבי Stroganoff. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק בקר מרוכז, סטייק סינטה בקר, קרם ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בשר בקר חזק סטרוגנוף, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; ניקוז.
בינתיים, בשקית פלסטיק אחסון מזון, לערבב קמח, מלח ופלפל.
מוסיפים רצועות בשר; לנער מעיל.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מערבבים במרק, מים, רסק עגבניות ורוטב ווסטרשייר. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים חשפו 15 עד 20 דקות או עד בשר רך.
מערבבים בשמנת חמוצה; מבשלים כ 2 דקות או עד מחומם היטב (לא להרתיח).