הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה
הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים נקניק ורוטב מרווה, לחג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. לכי לחנות וקחי תפוח, פטרוזיליה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים, עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסר את כל החלקים הנוספים; קרביים מילואים.
3
חותכים קצות כנפיים וכל צוואר עודף, וכו'. עונת טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח כשר ופלפל טחון טרי; להיות נדיב. לשחרר את המפרקים רגל בלי לקרוע את העור.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
הפוך את המילוי על ידי חיתוך גס את הלימון , תפוח, בצל, טימין, רוזמרין, מרווה, פטרוזיליה ועלי דפנה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
5
מערבבים עם שמן. שים מלית לתוך חלל מסבך את הציפור. אל תקשור חזק מדי.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
להכין משחה על ידי לישה 6 כפות חמאה ללא מלח עם 1/4 כוס קמח. לשפשף את זה במרץ ביסודיות לתוך העור של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מפזרים 4 כפות קמח באופן שווה על החלק התחתון של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
12
מניחים הודו על מדף במחבת. אפשר לטורקיה להגיע לטמפרטורת החדר אם היא עדיין קרה למגע.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הניחו את תרנגול ההודו בתנור. השאר בתנור במשך 40 דקות או עד הציפור השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
14
שלב 8 כפות חמאה עם 1 כפית מים ולהביא לרתיחה. להפוך את התנור עד 350 מעלות ולהוסיף את טורקיה בנדיבות עם תערובת החמאה. חזור על תהליך זה פעמיים, פעם אחת בכל 10 דקות, עד נוזל basting משמש למעלה. בשלב זה, טורקיה צריך להיות בתנור על 1 שעה. עכשיו למרוח 2 פעמים יותר במרווחים של 15 דקות, באמצעות טפטוף מחבת. בשלב זה, טורקיה כבר בערך 1 שעה 30 דקות. מבשלים 20 דקות יותר ללא צליעה, כדי לאפשר לעור לפריך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר מהתנור. אפשר לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. הפוך את הרוטב במהלך תקופת מנוחה זו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את טורקיה מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
מניחים מחבת צלייה ישירות על גבי מבער על חום בינוני. לבשל במשך כ 5 דקות, המאפשר נוזל עודף להתאדות. מערבבים כל הזמן. עכשיו בזהירות להסיר כל שומן עודף כי לא בשילוב עם הקמח לעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
18
מוסיפים את כרישה חתוכה ומבשלים 1 דקה. לאט להוסיף 3 כוסות הודו המניה, המאפשר את הרוטב להתעבות כפי שהוא מגיע לרתיחה. בשלב זה ניתן להחליף לסיר. ודא כי כל פיסה של טיפות המחבת כבר שולבה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
מוסיפים את הקרביים ומבשלים כ -15 דקות. מערבבים את הביצה קשה ולהסיר מחום. מתבלים לפי הטעם עם פלפל טחון טרי ומלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
20
תחתוך את ההודו ותעביר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
21
מגישים עם נקניק מדינה ורוטב מרווה ועוגת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
1/2 ענף רוזמרין
22
Jasper White ' S Cooking from New England by Jasper White / N / Nbiscuit Books