הודו מזוגג מנדרינה מדהים
תרנגול הודו מזוגג מנדרינה מדהים יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 172 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר הודו, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגול הודו מזוגג מנדרינה, עוגת מנדרינה מזוגגת, ו עוגת פולנטה מזוגגת-Tangerine.
הוראות
ממיסים 6 כפות חמאה עם שמן קנולה ומיץ מנדרינה בסיר מעל חום בינוני.
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר כ 5 דקות. משרים חתיכת גזה גדולה מספיק כדי לעטוף את טורקיה בתערובת.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).הודו נקי, וחלל גוף העונה עם מלח ופלפל. באופן רופף לארוז את חלל הצוואר ואת חלל הגוף עם מלית. לקשור מקלות תיפוף יחד, להפיץ 6 כפות חמאה על טורקיה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
הניחו את תרנגול ההודו במחבת צלייה רדודה.
הודו צלוי במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן לארגן גזה ספוג מעל טורקיה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (110 מעלות C). המשך צלייה 1 שעה. משאיר את הגבינה עטופה מעל תרנגול ההודו, רווי בתערובת מיץ המנדרינה. המשך צלייה על 2 שעות, צלי מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) ואת המילוי בתוך חלל הגוף מגיע 165 מעלות F (70 מעלות c). להשליך cheesecloth, ולמקם את טורקיה על מגש הגשה. אפשר טורקיה להתקרר כ -25 דקות לפני גילוף.
שומן רזה ממיצי פאן, ולהזמין 1/4 כוס שומן ומיצי פאן דל שומן. בתבנית האפייה, מערבבים מיצי מחבת עם מניה טורקיה כוס 1; מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כדי לגרד את תחתית המחבת.
בסיר מעל חום נמוך, להקציף יחד שמורות 1/4 כוס שומן וקמח עד מעובה, על 3 דקות. מערבבים במיצי פאן ומניות טורקיה שנותרו, ומוסיפים צוואר וקרביים. מבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד קרביים מבושלים דרך. מסננים דרך מסננת, ומגישים עם טורקיה ומילוי.