קציץ בשר חמוץ מתוק
קציץ בשר חמוץ מתוק דורש פחות או יותר 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 337 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם רכשת רוטב חמוץ-מתוק, ביצה, תערובת שום-פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: קציץ בשר חמוץ מתוק, קציץ בשר חמוץ מתוק, ו קציץ בשר עם רוטב חמוץ מתוק.
הוראות
מחממים תנור ל-350F, מכים ביצה בקערה גדולה.
מוסיפים את כל מרכיבי קציץ הבשר הנותרים; מערבבים היטב. הקש תערובת בחוזקה במחבת כיכר ungreased 8x4 אינץ'.
אופים ב 177°. במשך 40 דקות.
מורחים על 3 כפות רוטב מתוק חמוץ על כיכר. מסדרים טבעות פלפל ופרוסות אננס על רוטב.
מברשת עם הנותרים רוטב כף.
חזור לתנור; אופים 25 עד 30 דקות נוספות או עד קציץ הבשר מבושל היטב במרכז ומד חום בשר רושם 71°. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך קציץ בשר לפרוסות.