קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

הודו-מחווני חומוס

הודו-מחווני חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מחווני טורקיה-חומוס. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 252 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלפפון, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכי הודו, מחווני טורקיה BBQ, ו מחווני הודו באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את המלפפון, פטה, חומץ, נענע, 1 כף שמן זית וקמצוץ כל מלח ופלפל בקערה; לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את ההודו, חומוס 1/2 כוס, פטרוזיליה וכוסברה בקערה; מתבלים בנדיבות עם פלפל. לצנן את הידיים ולעצב את התערובת לתוך 16 קציצות קטנות, על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חום 1/2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חצי מהקציצות ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, כ 2 דקות לכל צד.
5
העברה לצלחת. מבשלים את הקציצות הנותרות ב 1 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
מערבבים את החומוס 1/2 כוס הנותרים עם התזה של מים חמים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מורחים חלק מהחומוס על החלק הפנימי של כל פיתה; ממלאים עם פרוסת עגבניות, קציצת הודו וחלק מתערובת המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
8
צילום: קאנה אוקדה