הודו מלוח בניחוח הדרים
הודו מבושל בניחוח הדרים נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם טימין, בצל, לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם זנגוויל עם קומפוט פירות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. נסו דבש הדרים מלוח הודו מעושן, תבשיל טלה בניחוח הדרים, ו גבינה בניחוח הדרים בבקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
טחון חמש שיני שום; חצוי את שיני השום שנותרו והניח בצד. בסיר גדול שלבו את מיץ התפוחים, המלח, הסוכר החום, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר, עלי הדפנה והשום הטחון. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד להמסת המלח והסוכר.
מוסיפים מים קרים כדי לקרר את המלח לטמפרטורת החדר.
הסר טפלי עוף מהודו וזורק.
מניחים שקית צלייה בתנור בגודל הודו בתוך שקית צלייה שנייה; הוסף הודו. בזהירות לשפוך מלח מקורר לתוך שקית. סחטו כמה שיותר אוויר; אטמו שקיות והפכו למעיל.
מניחים בתבנית צלייה. מכניסים למקרר למשך 18-24 שעות, הופכים מספר פעמים.
מסננים וזורקים מלח. שוטפים את הודו מתחת למים קרים;יבש.
מניחים את הלימון, התפוז, הבצל, הטימין והשום השמור בשני החללים. משפשפים שמן על העור. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את חזה ההודו כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לניתוק למשך 4 עד 4-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 160 ניתנים לניתוק (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי).
תן לעמוד במשך 15 דקות לפני הסרת התוכן מחללים וגילוף תרנגול הודו.