הודו עם נקניק, משמש ומילוי מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם נקניק, משמש, מרווה מלית. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 721 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו פלפל, תערובת מילוי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזה הודו עם נקניק-מילוי משמש, מלית נקניק מרווה, ו מלית נקניק מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. לקצץ עודף שומן. אין לקצץ עור עודף סביב הצוואר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניק; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל וסלרי. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מניחים תערובת נקניק בקערה גדולה.
מוסיפים משמשים, פטרוזיליה, מרווה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ומילוי לערבב.
טפטוף עם בשר הודו צלוי חם; לזרוק היטב. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה. דברים 2 כוסות תערובת נקניק לתוך חלל הצוואר. מקפלים את העור על תערובת נקניק, באופן רופף מאובטח עם כמה מרים עץ. דברים 3 כוסות תערובת נקניק לתוך חלל הגוף. כפית נותרה תערובת נקניק לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים צלחת בנייר כסף, ומקררים עד מוכן לאפות. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מדף צלייה במחבת צלייה.
מברשת טורקיה עם שמן; מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1/2 כפית פלפל. מכסה את השד בנייר כסף.
יוצקים 2 כוסות מים למחבת.
אופים ב 325 במשך 2 שעות; להסיר לסכל, ואת טורקיה baste עם מיצי פאן.
מוסיפים את המים הנותרים 1 כוס למחבת, במידת הצורך.
אופים 2 שעות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של רשם הירך 165, צולה כל 30 דקות.
הסר טורקיה מהתנור; תן לעמוד לפחות 30 דקות לפני גילוף.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
אופים את המילוי שנותר, מכוסה, 25 דקות או עד מחומם היטב. להשליך מרים עץ.