הודו צלוי מסורתי
תרנגול הודו צלוי מסורתי דורש מסביב 3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1993 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך גרגרי allspice, פלפל, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו הודו צלוי ורוטב מסורתי, הודו ממולא צלוי מסורתי, ו צלי קדרה יאנקי מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יומיים עד שלושה לפני הקלייה: להתחיל להפשיר את טורקיה במקרר או בצידנית שנשמרה ב 38 מעלות F.
מערבבים את המרק, מלח, סוכר, פלפל, allspice וג ' ינג ' ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס.
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר לקרר את המלח.
הלילה לפני שאתה רוצה לאכול: מסבך את הרגליים של טורקיה עם חוט מטבח אם תרצה בכך.
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מניחים את טורקיה מופשר, עם קרביים הוסרו, השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, לכסות ולקרר או למקם הכל בצידנית. סובב את הציפור פעם במחצית הדרך.
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את הציפור עם שמן קנולה. צולים את הציפור על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך 30 דקות.
בעוד הציפור מבשלת, לקפל ולעצב עובי כפול של רדיד אלומיניום לחשן מתאים.
לאחר 30 דקות, להקטין את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, להכניס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ומבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה 155 מעלות F. השתמש בחשן בכל נקודה במהלך הבישול צריך הציפור להיות חום מדי.
השאר את הציפור, מכוסה בקלילות עם רדיד אלומיניום, במשך 15 עד 30 דקות. לגלף ולשרת.