קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות70
מגזין

הודו צלוי מסורתי

הודו צלוי מסורתי
תרנגול הודו צלוי מסורתי דורש מסביב 3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1993 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 81 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך גרגרי allspice, פלפל, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו הודו צלוי ורוטב מסורתי, הודו ממולא צלוי מסורתי, ו צלי קדרה יאנקי מסורתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יומיים עד שלושה לפני הקלייה: להתחיל להפשיר את טורקיה במקרר או בצידנית שנשמרה ב 38 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מערבבים את המרק, מלח, סוכר, פלפל, allspice וג ' ינג ' ר בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר לקרר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
הלילה לפני שאתה רוצה לאכול: מסבך את הרגליים של טורקיה עם חוט מטבח אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
7
מניחים את טורקיה מופשר, עם קרביים הוסרו, השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, לכסות ולקרר או למקם הכל בצידנית. סובב את הציפור פעם במחצית הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף את הציפור עם שמן קנולה. צולים את הציפור על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הציפור מבשלת, לקפל ולעצב עובי כפול של רדיד אלומיניום לחשן מתאים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
לאחר 30 דקות, להקטין את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, להכניס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ומבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה 155 מעלות F. השתמש בחשן בכל נקודה במהלך הבישול צריך הציפור להיות חום מדי.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
השאר את הציפור, מכוסה בקלילות עם רדיד אלומיניום, במשך 15 עד 30 דקות. לגלף ולשרת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®